S02A31 ”Vilda västern-recensioner”

Aaron är tillbaka från semestern (och tycker att hela världen ska få höra om vad han har gjort…), Lillie likaså och Amanda befinner sig föga förvånande mellan konserter på Way Out West. MEN det hindrar oss inte från att se över förrförra veckans fråga, Kotakus granskning av Riot Games, IGNs och Boomstick Gamings recension av Dead Cells, Red Dead Redemption 2s spelsekvenser, kapten Toad Flipping Death eller varför Frostpunk är bra mot förkylning.

Häng med vänner, för nu kör vi!

iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
Kotaku-artikeln
IGN kopierar Boomsticks recension
IGN uttalar sig om situationen
Red Dead Redemption 2-trailern

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *