Inför vår första Spoilercast!

Kära lyssnare, följare och vänner!

TV-spelspoddens första spoilercast står runt hörnet och eftersom vi gärna vill prata om samma spel, men med nya perspektiv, tänkte vi nämligen göra vår spoilercast lite annorlunda…

Wolfenstein II: The New Colossus blev Lillies favoritspel och även om Aaron fastnade för helt andra titlar på sin topp tre, kvarstår det faktum att han mer än brinner för några av de galenskaperna som sker i just Wolfenstein II. Därför kommer Lillie och Aaron sätta sig och ha ett långt genomgående samtal om Wolfenstein II: The New Colossus och gå över spelets handling, spelmekanik och presentation in i minsta detalj. Intryck, känslor och minnen, både positiva och negativa, sitter i förarsätet under detta specialavsnitt som också kommer med en viss twist. Aaron och Lillie kommer nämligen ha med sig en liten gäst och det är ingen mindre än …

Arcade Berg, Senior Game Designer på Machine Games!!!

Med andra ord kommer vi inte bara kunna smaska Wolfenstein II i timmar, vi kommer dessutom få möjligheten att göra det tillsammans med en av utvecklarna bakom spelet!

Ställ gärna därför en fråga till oss om du har någon, så kanske vi kan ta med den i samtalet.

Spoilercasten för Wolfenstein II: The New Colossus kommer spelas in tisdagen den 13/3 och släppas i TV-spelspoddens flöde för prenumeranter, samt här på Loading när den är klar (senast sista mars 2018).

 

Jesper Englin som är en del av TV-spelspodden arbetar också som Community Manager för Bethesda i Norden, vilket är en stor anledning till att vi fått möjlighet att få med Arcade i avsnittet. Jesper kommer däremot naturligtvis inte medverka i avsnittet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *