S02A03 Switch Guld Plus

I september lanserar Nintendo sin motsvarighet till Xbox Live Guld och Playstation Plus, med den stora skillnaden att vi ännu inte vet vilka förmåner detta kommer tillföra för konsumenten, utöver ”förmånen” att få spela online med vänner och främlingar, exklusiva rabatter och tillgång till en samling ”klassiska” spel.

Får vi kostnadsfria spel med tjänsten? Hur många? Kommer vi kunna starta gruppchatter? Håller servrarna? Vi vill veta vad du käre lyssnare anser och tycker och tänker om Nintendo Switch Online och ber dig därför svara på veckans fråga som lyder:

”Är Nintendo Switch Online något som i långa loppet kommer påverka användarupplevelsen på Switch positivt, eller negativt?”

Utöver detta tittar även Liza, Amanda och Jesper närmare på lite godingar från 2017, samt några nysläpp av godingar från … den sjätte generationen. Det snackas Shadow of The Colossus Remake, Nier: Automata, Horizon: Zero Dawn och World of Warcraft med mera.

Mycket nöje!

Länkar:
Nintendo Switch Online
West Ham + N.I.P. -fotot

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *