S02A01 GOTY 2017

Hallå igen kära lyssnare!

Det är dags att se tillbaka på våra absoluta favoriter, besvikelser och ögonblick från 2017, ett år många anser vara ett av de bästa åren för spel någonsin. Det blir självklart en hel del hyllningar till de bästa minnena, men också en hel del dissar, inte minst när det kommer till våra favoritspel från det gångna året.

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

I säsong två kommer vi också införa ett nytt segment där ni som lyssnare kommer få delta mer än tidigare. Vi kommer ställa en fråga till er med avstamp i tidigare avsnitt och uppskattar därför om du svarar så ärligt som möjligt. För att fråga behöver du bara träda in på vår artikel på Loading.se.

 

Kram

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *