S01A29 om PUBG, Life is Strange, Blizzard och Noclip

I årets sista vanliga avsnitt innan ledigheten anländer till de privilegierade, tittar vi på PUBG’s framgångar på Xbox One, Horizon Zero Dawn-dokumentärer, Blizzards nästa spel (?) och slutet på Life is Strange: Before the Storm.

Sedan blir det mer PUBG-intryck, svårigheterna med COD WWII, Stranger Things-spel, Rime, lite Batman, Assassins Creed: Origins och Thats You, innan Aaron svävar iväg i varför han har aktiverat tidsbegränsningar för sina barns spelande.

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
PUBG en miljon spelare
Life is Strange-trailern
Blizzard anställer
Horizon-dokumentären

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *