S01A21 om Paris Games Week, ett erkännande och nytänkande racing

Plötsligt är vi här igen och från ingenstans går Aaron och Amanda två hela avsnitt i rad utan någon att titta till dem. Det snackas om hur enormt j***a onödigt mörk och våldsamt den där The Last of Us Part 2-trailern var och även lite Battlegrounds.

Vi hinner också se över Nintendos statistik över spelarbeteenden, Concrete Genie och lite annat innan vi spinner loss i vad vi spelat. Och det är här det händer vänner. Förvisso fascineras både Aaron och Amanda över Gran Turismos vilja att få spelarna att spela schysst, men veckans stora behållning är ändå Amandas erkännande kring en viss titel hon inte riktigt känner att hon givit chansen innan.

Direktlyssning
iTunes

RSS-feed

Länkar som diskuteras:
PUBG lanseringsdatum
Så spelar vi Switch
Rocket League på Switch
TLOU 2-trailern
Concrete Genie-trailern

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *