S01A19 om Xbox, Toys-to-life, AAA-produktioner, Life is Strange och Shadow of War!

Lillie, Jesper, Mia, Liza och Josefin är allesammans ute på vift när de Amanda och Aaron sätter sig vid mikrofonerna. Föga förvånande blir avsnittet längre än vanligt, när vi pratar om Play Anywhere, bakåtkompatibilitet och hur Xbox 360-spel ser bättre ut på en Xbox One X.

Därefter delar Aaron med sig av hur det var att arbeta med både Disney Infinity och Skylanders samtidigt, i kölvattnet av att Warner Bros utannonserar produktionsstopp för Lego Dimensions.

Slutligen pratar vi lite om Waypoint-intervjun som gjordes med Manveer Heir innan vi går in på vad vi spelat sedan sist. En sak är säker – Aaron och Amanda känner verkligen inte likadant inför Life is Strange: Before the Storm. Tur då att de delar många likadana åsikter när det kommer till Talions äventyr i Middle Earth: Shadow of War.

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
Xbox 360 spel ser bättre ut på Xbox One X
Bakåtkompatibla Xbox-spel
Lego Dimensions lägger ner produktionen
Manveer Heir-intervjun

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *