S01A15 om Battlefront 2, Wolfenstein-intervjun, Diablo och mer PUBG

Female Legends tar bokstavligen över rodret i veckans avsnitt när Liza programleder och Lillie får snacka Wolfenstein. Lillie och Aaron har träffat Arcade Berg och ställt frågorna ingen annan vågat ställa (av förklarliga skäl…), samt sett en ny gameplay-video som Lille berättar lite kort om.

Vi pratar om nya trailern för Star Wars Battlefront 2, huruvida det går att äga ett koncept i jämförelsen mellan PUBG och Fortnite Battle Royale och så får Liza förklara sig lite om varför Diablo inte är helt hennes kopp te.

Och så får vi ju självklart höra mer om Amandas skämshög som bara växer och växer…

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
Star Wars Battlefront 2-trailern
PUBG vs Fortnite

Kontakta TV-spelspodden
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Loading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *