S01A13 om PewDiePie, South Park, retrokonsoler, ödet och tonårsdraman!

Vi snackar om vad Felix ”PewDiePie” Kjellberg slänger ur sig i streams framför tiotusentals tittare, diskuterar South Parks sociala kommentarer, lite Switch-minne och gläder oss åt att Nintendo lyssnar på fansen!

Dessutom snackas det Life is Emo, nej vi menar Life is Jallapeno, nej vi menar ju såklart Life is Strange: Before the Storm och varför vissa av oss gillar det, medan andra ser uppenbara brister. Dessutom lite första Destiny 2-intryck tillsammans med en kort temperaturkoll på spelhösten!

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
PewDiePie säger n-ordeten sammanfattning och hans ursäkt
South Parks svårighetsgrader
Mer Switch-minne
Nintendo gör fler minimaskiner

Kontakta TV-spelspodden
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *