S01A08 om Zlatan, Ubisoft Stockholm, Tacoma, Wolfenstein och mer!

Hej kära lyssnare!

När vår nya panelmedlem Lillie anländer till podden får vi höra mer om hennes förkärlek för svåra och oförlåtande spel. Vi snackar om Ubisoft som öppnar studio i Stockholm, Aaron anstränger sig hårt för att inte spoila snygga Tacoma och Josefin är tillbaka för att berätta om hur mycket hon klättrat i Norrland under semestern!

Samtidigt berättar vår nya fantastiska gäst Michael Gill från P3-spel, Nöjesguiden och Blogemup, om sin stund tillsammans med Wolfenstein (den nya som inte har släppts än …), ljuddesign i PUBG innan han bjuder på utsökta försök att imitera tysk brytning!

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
Zlatan Legends
Sparfilen som försvinner
Ubisoft öppnar studio i Stockholm
Daughter gör soundtracket till Life is Strange: Before the storm

Övriga länkar:
Gillsnack
Michael Gill på Nöjesguiden

Kontakta TV-spelspodden
Twitter
Facebook
Instagram
Mail

En reaktion på ”S01A08 om Zlatan, Ubisoft Stockholm, Tacoma, Wolfenstein och mer!

  1. Tjena!
    Kan inte låta bli att tillägga tre saker efter att ha lyssnat på dagens podd. Först så vill jag säga att jag gick tillbaka till avsnitt 7 och lyssnade klart det, innehållsmässigt var det himla bra (spelade man 1,5x hastighet märkte man inte av bruset på samma sätt)!
    För det andra vill jag mest förtydliga vad jag menade med att korta ned intron. Min åsikt var inte att den totala längden av avsnitten borde kortas ned, för min del får avsnitten väldigt gärna vara 2h långa (det är ju så himla trevligt att lyssna på er), så länge man bibehåller relevans och framförallt tempot.
    Till sist tänkte jag tillägga att det, vad jag vet, inte finns någon tysk i min släkt, samt är jag ensam med kombinationen av mitt för och efternamn.

    Fortsätt göra det ni gör (sänk jingelvolymen 2 snäpp bara), jag ser mycket fram emot kommande podcastavsnitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *