S01A06 om Nintendo-fanboys, Harry Potter-pappor och What Remains of Edith Finch

När Jesper flyttpackar, Liza, Mia och Josefin är på semester, får Aaron och Amanda stöd från eliten, när ingen mindre än Effie Karabuda gästar panelen! Tvåfaldigt utnämnd till Årets Spelskribent (2015 & 2016) och inte helt otippat svensk spelmedias yngsta stjärnskott.

Tillsammans diskuterar vi Davide Solianis och Grant Kirkhopes första möten med Shigeru Miyamoto och passionen bakom Mario + Rabbids: Kingdom Battle, lite mer PUBG samt den där nya gameplay-videon för Super Mario Odyssey.

Vi får lära oss mer om att dejta farsor, vad Amanda hunnit klämma av i sin skämshög och hur Aaron fick sin första kycklingmiddag, innan vi tar tag i den där spoilertunga diskussionen kring What Remains of Edith Finch.

Innan vi rundar av diskuterar vi Spindas kommentar från förra avsnittets diskussion om Firewatch och berättar lite mer om panelens ”driv” sent om kvällarna …

Direktlyssning
iTunes
RSS-feed

Länkar som diskuteras:
Intervjuartikeln med Soliani och Kirkhope
Gameplay från Super Mario Odyssey
Playerunknown’s Battlegrounds säljer 5 miljoner
Michael Pachter uttalar sig om tidsbestämda konsolexklusiviteter

Kontakta oss:
Twitter
Facebook
Instagram
Email
Hemsidan

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *