S01A01 – Premiär för TV-spelspodden

Välkommen kära nytillkomna lyssnare och vän!

En panel bestående av flera olika personligheter har samlats för att ge nya perspektiv på samma spel och i vårt första avsnitt hinner vi med precis det.

Vi pratar om varför EA vann E3, hur det kan komma sig att Jim Ryan inte vill se Xbox Live på Playstations konsoler och varför håret i Horizon Zero Dawn är både fantastiskt, men samtidigt uppenbart mögligt.

Könsfördelningen på Dreamhack diskuteras samtidigt som Aaron delar med sig av vad som hände när han såg de där unga männens skärmsläckare som inte riktigt gick hand i hand med vad som skulle anses vara inkluderande för en mer jämställd spelkultur på världens största LAN-festival.

En dator från medeltiden sätter dock käppar i hjulen på panelen vid enstaka tillfällen, inte minst vid 48:05 där Jesper sömnlöst går från Josef Fares nya spel till Super Mario Odyssey utan att följa upp tidigare resonemang. (Vi lovar att vi har skickat iväg till lämpligt museum och hittat en ny inför nästa vecka!)

RSS Feed

Lyssna direkt HÄR:
Prenumerera via iTunes HÄR:

Följ oss på

Twitter:
@TVspelspodden

Facebook:
http://www.facebook.se/TVspelspodden

Instagram:
@TVspelspodden

Eller mejla till:
tvspelspodden@gmail.com

 

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *